MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2014. április 30., szerda


Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából megjelent Colleen Hoover bestseller regénye,
Hopeless- Reménytelen címmel.

Cassy Blake és az Egylet tagjainak boszorkányos történetét 2014. április 14-től minden másnap a
Blogturné Klub kilenc bloggere teszi közzé a véleményét.
Ahogyan azt már megszokhattátok minden állomáson a könyvhöz kapcsolódó érdekességek, idézetek, beleolvasó, interjú és nyereményjáték is található, ahol 3db nyereménykönyv is gazdára talál.

Tartsatok velünk!


Sorozat: Reménytelen #1
Oldalak száma: 408
Borító: puhaborítású/ keménykötésű
ISBN: 9789633733943/ 9789633736999
Megjelenés: 2014 Könyvfesztivál
Fordító: Sándor Alexandra
Ár: 2 999,-Ft/ 3 999,-Ft
MFKata: kedvenc
Készen állsz a reménytelen igazságra? Vagy szívesebben hiszel a hazugságoknak?
Colleen Hoover, a közkedvelt bestseller-író lebilincselő történettel tér vissza. Ez a szenvedélyes, magával ragadó románc két, szörnyű múltat cipelő fiatalról szól, akik az élet, a szerelem és a bizalom útvesztőjében bolyongva együtt ismerik meg az igazság gyógyító erejét.
A koránt sem szent Sky végzős középiskolásként találkozik Dean Holderrel – egy sráccal, aki nagy nőcsábász hírében áll. A fiú már a legelső találkozás alkalmával rabul ejti a szívét, ugyanakkor félelmet is kelt benne. A múltjára emlékezteti Sky-t, aki hosszú időn át próbálta eltemetni magában a történteket. Eldönti, hogy távol tartja magát a fiútól, de annak kitartása és ellenállhatatlan mosolya hamar semmivé foszlatja az elhatározását. Dean azonban maga is nyomasztó emlékeket őrizget. Amikor ezekről tudomást szerez, az visszavonhatatlanul megváltoztatja Sky-t, talán örökre szétrombolva lelkében a bizalom érzését.
A múlt mindkettőjükön mély sebeket ejtett, melyek csak akkor gyógyulhatnak be, ha bátran szembe tudnak nézni a történtekkel. Az őszinteség az egyetlen út, hogy végre szabadon, korlátok nélkül éljenek és szeressenek. A Reménytelen egy olyan regény, amitől eláll a lélegzeted. Elvarázsol, magával ragad, transzba ejt. Készülj fel, hogy újra átéld az első szerelmet…

Véleményem

A könyv hosszú hónapok óta a rajta van a listán és mindenki szuperlativuszokban beszél róla. A várakozásom hatalmas türelmetlenkedésbe ment át... és új kedvencet avattam.

Bár a borítón lévő ajánlóval ellentétben én nem sírtam, de többször elég közel álltam hozzá. A könyv az első részével az egekbe reptetett. Hatalmasakat kacagtam és élveztem a szereplők megismerését, akiket egytől egyig a szívembe zártam.

Sky egy új lány a suliban. És mielőtt bárki a szívéhez kapna, hogy "jaj már megint", megnyugtatom, hogy ő más, mint a többiek, mert például az iskolában rögtön kiközösítik. Rettenetes önuralomra és humorra vall, ahogy kezelte az őt támadó lányokat. Sőt rettentő éretten viselkedik.
Dean Holder szenvedélyes. Szenvedélyesen él, szenvedélyesen szeret, szenvedélyesen beszél...


Holder fiúról az első véleményem az volt, hogy ő egy Travis-hasonmás lesz. De imádok tévedni, mert ő teljesen más. Levett a lábamról, a humorával és a mondataival, az érzékeny lelkével. És leginkább azzal, hogy az őszinteséget erőltette. És ahogy húzta az első csókot... Ez a fickó még visszautasítani is úgy képes, hogy majdnem elolvadtam tőle :D


Amikor az ajkam hozzáér majd a tiédhez, az lesz életed első csókja. Ha eddig nem éreztél semmit, akkor nem is volt igazi. Bocs, de olyasmit tervezek, amihez foghatót eddig még nem éltél át.
Sky és Holder kapcsolata viharosnak vagy inkább szenvedélyesnek mondható. Amikor azt éreztem, hogy ez egy kellemes is kis romantikus történet, akkor jön a zuhanás. De nem a könyv színvonalában, hanem az érzelmekben, a történetben, a múltban. Földhöz vág és a mélybe tipor. Legalábbis én ezt éreztem. Sejtettem dolgokat. Az sem kizárt, hogy másnak sokkal hamarabb leesett a tantusz, de engem akkor is mélyen megrázott.
Nem rajongok a "boldogan éltek, amíg meg nem haltak" típusú befejezésekért, de ha a két főszereplőnek a sorsa nem így végződik, esküszöm, bemászom ebbe a gépbe és örökre összezárom őket abba a nyavalyás garázsba.

Az imént néztem a molyon az értékelését (igaz még csak 10 csillagozás van megadva) és 100%os az értékelése. Csak csatlakozni tudok az előttem csillagozókhoz, mert imádtam és Holder után ácsingózók sorához is csatlakozom. Ritka az olyan könyv, ami ilyen kettős érzelmeket vált ki belőlem, de bármilyen oldalról is nézem. Az egyik legjobb könyv idén, amit olvastam. Számomra tökéletes!

És jól látom? Losing Hope címmel megírta az írónő Holder történetét? Azt hiszem lassan készítenem kell egy kívánságlistát a Mikulásnak, mert ezt is nagyon-nagyon szeretném!!!





Megtetszett?

Beleolvasok>> 

A képre kattintva megrendelheted!


Nyereményjáték

A Könyvmolyképző Kiadónak hála a játék ezúttal sem marad el! Minden blogbejegyzésben megosztunk egy-egy, reményhez kapcsolódó idézetet. A Ti dolgotok, hogy kitaláljátok, mely könyvekből származnak ezek a mondatok.
A kiadó csak Magyarország területére postáz!
A remény a valódi mágia, gyermekem


A blogturné állomásai


04/14 Angelika blogja - Az írónőről + kedvcsináló idézetek
04/16 Kristina blogja - Miért is lett folytatás?
04/18 Media Addict - Fanmade trailerek
04/20 Dreamworld - Dreamcast
04/22 Kelly & Lupi olvas - A legjobb csók Holder szemszögéből
04/30 MFKata gondolatai



MFKata a Blogturné Klub csoport tagja

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum