MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2014. december 4., csütörtök
A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent 
Colleen Hoover Point of Retreat - Visszavonuló című regénye,
a Slammed sorozat második része.
Ennek örömére a Blogturné Klub hét bloggere egy blogturné keretein belül bemutatja,
Will és Layken szívszorító történetének folytatását.

2014. december 4-től egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről,
illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is
találkozhattok majd, ha velünk tartotok.
Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!



Kiadói sorozat: Rubin Pöttyös

Sorozat: Slammed #2

Besorolás: realista, romantikus, NA

Oldalak száma: ?

ISBN: 9789633739020

Fordító: Barthó Eszter

Elit start:
2014. december 2.

Várható megjelenés: 
2014. december 12.

Eredeti ár: 2 999,- Ft

MFKata: ★★★★

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele!  Vedd meg!

A sok viszontagság, szívfájdalom és sorscsapás ellenére a Layken és Will szerelme tovább él, és egyre biztosabbnak tűnik, hogy ők ketten összetartoznak.
A két fiatal azonban még nem is sejti, hogy mindaz, ami összehozta őket, egy idő után kettejük közé állhat. Kapcsolatuk komoly veszélybe kerül, és elképesztő akaraterőre lesz szükségük ahhoz, hogy megmentsék. Layken nem biztos benne, hogy Willel való viszonya a megfelelő alapokra épült, Will pedig nem tudja, hogyan bizonyíthatná szerelmét egy olyan lánynak, aki továbbra is „töklámpásokat farag”.
Miközben válaszokat keresnek a kérdéseikre, egy még nagyobb erőpróba vár rájuk – valami, ami nemcsak az ő életükre, de megmaradt szeretteik életére is végzetes hatással lehet…


A Slammed volt a Colleen Hoover második könyve, amit olvastam és első látásra szerelem volt, ezért nem volt kérdés, hogy szeretném-e olvasni a folytatást. Ahogyan azt megszokhattátok tőlem, igyekszem spoilermentesen írni a könyvről, de nem olyan egyszerű, ezért inkább pontokba szedtem azokat a dolgokat, amiket szerettem a könyvben és azokat, amiket nem.

Pozítiv:
  • Nagyon szeretem az idézeteket, hiszem, hogy egy-egy ilyen idézet inspirálni tud egy nehéz helyzetben, vagy egyszerűen csak megnyugvást nyújt. Julia ötlete, hogy egy vázába tegyen idézeteket csillagokba rejtve, nagyon ötletes. Briliáns. És őszintén mondom, hogy meg sem lepődöm azon, hogy mindig a megfelelő idézet akad a Will vagy Lake kezébe. Szerintem én is csinálok ilyet itthon magunknak ;-)
  • Ez a rész Will szemszögéből íródott és elég ritkán olvasunk egy teljes könyvet férfi szemmel. Különösen érdekes a női hisztit kívülről látni :-P
  • Pillangó. Végre egy könyv, aminek a borítóján szereplő pillangónak van jelentése, tartalma, még akkor is, ha az csak a káromkodást rejtő valami.
  • Sokkal nagyobb szerepet kaptak a gyerekek és egy új szomszéd lány, Kiersten. Bizony okoztak kellemes meglepetést nekem, illetve pár megható pillanatot. Meg is lepődtem, hogy az egyik gyerek fog megríkatni először és nem Will ;-)
  • És ha már Willt említettem, még mindig imádom a slam-et, és ahogyan ő ezt csinálja. Ez változatlanul tökéletes!!!
  • Az írásmód. A könyv elején nehezen találtam azt a Colleent, akinek az írásmódját kedvenceltem, de ne aggódjatok… benne van és még mindig nagyszerűen ír!
Itt jutottunk el arra, hogy akadtak a könyvben az első résszel ellentétben hibák. Illetve olyan dolgok, amik kevésbé nyerték el a tetszésem.
  • cselekmény hiánya- a könyv elején egyszerűen nem tudom, hogy mi történik. Vannak, léteznek és bár imádom a szereplőket és így természetesen jó volt róluk olvasni. De nem tudnám megmondani, hogy mi történt. Kicsit hosszúra nyúlt a bevezetés a bonyodalom előtt
  • A bonyodalom. Hamar rájössz az olvasás során, hogy valami készül, valami lesz, amitől feláll a hátadon a szőr. És amikor megtörténik, csak néztem, hogy ennyi? Egy kicsit eltúlzottnak érzem a problémát, amibe végül Will és Lake belecsöppen. Szerintem több volt benne a hiszti, mint a valódi probléma, attól függetlenül, hogy végül Colleen nagyszerűen tekeri a szálakat és végül elmagyarázza a miérteket és mindentől függetlenül imádom a könyv végét, mégis úgy gondolom, hogy azért ez a probléma elnagyolt.
A pillangóba minden bakival! Akkor is szeretem még Willt, a sorozatot, az írónő stílusát. Ugyanúgy vágyom a folytatásra, mint az előző résznél, de nyugtat a tudat, hogy nincs függővége a könyvnek.
Addig is nézzétek meg a könyvek borítóit, nekem csak most esett le, hogy miért van az első könyvön Lake és most Will. A harmadik könyvön mindketten rajta vannak...
Illetve a külföldi kiadások közül is nagyon találóak vannak, nektek melyik tetszik a legjobban? Nekem a fekete, a három együtt valami gyönyörűség!

Játsszunk!!!

Leírtam néhány gondolatot egy-egy papírcsíkra, és csillagformába hajtogattam őket. Némelyiken egy inspiráló idézetet vagy verset találtok, míg másokon őszinte és hasznos szülői tanácsokat. Szeretném, ha csak akkor olvasnátok el őket, ha valóban szükségetek van rájuk. Ha rossz napotok van, ha veszekedtek, ha jól esne egy kis biztatás… ilyen alkalmakra tartogassátok őket.
 Julia halála előtt ilyen kis papírcsillagokat készített,
hogy átsegítse Willt és Laykent a nehéz napokon.
Ezért mostani játékunk során,
minden állomáson találtok egy papírcsíkot, rajta egy inspiráló idézettel.
Nincs más dolgotok, mint kitalálni melyik író melyik regényéből származik az adott idézet,
és a megfejtést beírni a rafflecopter megfelelő mezőjébe.
A sorsoláson csak az vesz részt, aki mindegyik idézetet megfejtette, vagy legalább megpróbálta!

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül postáz. A nyerteseket pedig arra kérjük, 72 órán belül válaszoljanak az értesítő e-mailre, különben automatikusan új nyertest sorsolunk!

A blogturné állomásai

12/04 MFKata gondolatai
12/07 Media Addict
12/09 Angelika blogja
12/11 Deszy könyvajánlója
12/13 Kristina blogja
12/15 Dreamworld
12/17 Kelly & Lupi olvas

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum