MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2014. június 1., vasárnap
Tarryn Fisher trilógiájának főszereplői szemrebbenés nélkül képesek hazudni, és megtéveszteni a világot. 
A Blogturné Klub 7 bloggere azonban átlát a szitán, és leleplezi a kezdő svindlereket! 
Kövesd te is a turné állomásait, olvasd el a Kihasznált alkalom értékeléseit, ismerd meg a könyv szereplőit és légy részese a Miamiban játszódó történetnek. 
Egy kis nyomozásra is meginvitálunk: 
találd ki, hogy melyik szemfényvesztőt rejtik a leírások és ha elég ügyes vagy,
 megnyerheted a Könyvhéten megjelenő regény egyik példányát!

Sorozat: Szeress, ha hazudok #1
Oldalak száma: 280
Borító: puhaborítás
ISBN: 9789633738351
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Várható megjelenés: 2014. könyvhét
Eredeti ár: 2 999,- Ft
MFKata: ★★★★
Olivia Kaspen éppen most jött rá, hogy volt barátja, Caleb Drake elveszítette az emlékezetét. A lány eddig is azzal tett szert kétes hírnévre, hogy előnyt kovácsol a helyzetekből. Most pedig döntenie kell, milyen messzire hajlandó elmenni az ex visszaszerzéséért. Miközben Olivia valódi énje és a nem túl dicső közös múltjuk titokban tartásával birkózik meg, akadályt jelent Caleb kattant új barátnője, Leah Smith. A két bestia őrült versengésbe kezd egy olyan férfiért, aki nem emlékszik egyikükre sem. Oliviának viszont hamarosan szembe kell néznie hazugságainak következményével…

Véleményem

Az előző Rubin Pöttyös könyvekből kiindulva alig vártam, hogy a következőt olvassam. Ahhoz, hogy tudjam, ezt a válogatást szeretni fogom, kellett még egy könyv... nem csalódtam. Kellenek nekem ezek a könyvek!!!

Viszont rögtön az elején leszögezném, hogy ez a könyv más. Persze tudom, hogy minden könyv más, de ez tényleg az. Olyan realitással festi le a szereplőket, hogy sokak számára zavaró lehet és túl sok. De bárhogyan is nézem, illetve döbbentem le sokszor a nyíltságon, azt kell mondjam, hogy ettől volt olyan valószerű.

Már az első oldalakon megismerjük Oliviát, a hibáival együtt.. Mert bizony ő sem hibátlan,  rettentő manipulativ, hazug, de mégis meg tudtam kedvelni.  Olvasás közben gondolkoztam el azon, hogy ennek vajon mi az oka? Aztán rájöttem, hogy azért, mindenki ilyen. Olivia, én és te is. Mindannyian ilyenek vagyunk. Mindenki mondd apró hazugságokat és cselekszik úgy, hogy a végén ő kerüljön ki nyertesként. Mindannyian a saját boldogságunkat hajszoljuk. Csak nem mindannyian vállaljuk be ugyanazt az árat.
Keményen küzd Olivia, hogy megnyerje, majd visszanyerje élete első és egyetlen szerelmét. Néha durva és kegyetlen módon, mégis szurkoltam neki.

Ó, mit tudsz te a szerelemről? – ellenkezem csöndben. – Sosem csaltál, hogy megszerezd.

Caleb Drake. Aki az egyetem kosárlabda csapatának ifjú sztárja, Calvin Klein modell, brit akcentussal rendelkezik és nagyszerű humora van. Erőteljes késztetést érzek arra, hogy bevegyem a háremtagjaim közé. De még nem győzött meg, mert a sok jó tulajdonsága mellé ott van az a makacsság és önfejűség, ami sok bonyodalmat okoz a könyvben. 

Vagyis inkább ketten együtt Oliviával, mert ők egy igazán se veled- se nélküled páros. Képtelenek együtt maradni és egymás mellett is, de én végig izgultam értük, vágytam arra, hogy újra egy pár legyenek és ne az a bolond Leah legyen a győztes

Leah, a szerelmi háromszögünk harmadik tagja, ami számomra azért meglepő, mert mindig a főszereplő kegyeiért küzdenek a szereplők. Itt pont másképpen van. Leah egy felső tízezerbeli vörös hajú "démon", szintén a legrosszabb fajtából ;-) Kemény ellenfél és minden megtesz azért, hogy megtartsa/visszaszerezze Caleb-t.

A könyv vége... úgy éreztem magam, mint akit kifacsartak és nagyon remélem, hogy hamarosan jönnek a folytatások, ami szintén nem a megszokott lesz. A második rész Leah szemszöge lesz, míg a harmadik Caleb szemszöge és a borítók is ezt tükrözik.... azonnal kérem őket!!!

Ez a könyv nem egy habos-babos tündérmese, ahol mindenki kedves és jószívű, a főhősnő ártatlan és a herceg fehér lovon érkezik. Aki ilyen könyvre vágyik, az ne ezt a könyvet olvassa. De ha egy könnyen olvasható, de mégis rendkívül izgalmas, humoros és szenvedélyes könyvre vágyik, nem érdemes kihagyni. 
Az alábbi dal is szerepel a könyvben, és igen találó a könyv hangulatára is ;-)



Megtetszett?

Rendeld elő 20% kedvezménnyel a képre kattintva!


Kedvcsináló idézetek

Sokat elmondhatsz valakiről az arcvonásai alapján, meg abból, hogy hogyan bánik velük. De igazán megismerni bárkit is, az időbe telik
A csók. A csók. A csók. Csokis sütemény, pezsgő szenvedély és libabőr. Soha senki sem csókolt még így.
Szerelembe estem, méghozzá gyorsan és kegyetlenül, mint Tyson balegyenese.
Beteg hatalmat éreztem a kezemben. Nem kell gazdagnak vagy fontosnak lenned ahhoz, hogy megszégyeníts másokat. Elég, ha ítélkezel.
Szeretni valakit nemcsak a saját boldogságodról szól. Akarnod kell, hogy ő boldogabb legyen nálad.
Csak egyszer adhatod oda a szíved; utána minden más csak utánozhatja az első szerelmed.

Nyereményjáték

Tarryn Fisher Szeress, ha hazudok is trilógiájának főszereplői szemrebbenés nélkül képesek hazudni, és megtéveszteni a világot, de a svindlerek kétes ranglistájára nem biztos, hogy felkerülhetnének. Játékunkban megismerhetitek a történelem néhány hírhedt szélhámosát, és legnagyobb átveréseiket. Megfejtésként hét nevet várunk, amelyeket kitalálhattok tetteik rövid leírásából, vagy a bejegyzések kiemelt betűinek helyes sorrendben való összeolvasásából.
(A nyereményeket a kiadó postázza kizárólag Magyarország területére.)



Ő adta el Székesfehérvárnak a Rottenbiller utcát 1909-ben.




A blogturné állomásai


05.30. - Angelika blogja
06.01. - MFKata gondolatai
06.03. - Könyvszeretet
06.05. - Kristina blogja
06.07. - Dreamworld
06.09. - Zakkant olvas
06.11. - Kelly & Lupi olvas


MFKata a Blogturné Klub csoport tagja

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum