MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2015. december 11., péntek
A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően bővül azon new adult könyvek listája is, melyekben rocksztárok hódítanak. December 03. és 19. között a Blogturné Klub 9 bloggere vár mindenkit David és Ev történetének turnéjára!
Szerző: Kylie Scott

Kiadói sorozat: Rubin pöttyös

Sorozat: Stage Dive #1

Besorolás: erotikus, felnőttNew Adult, rocksztár

Oldalak száma: 386

Fordító: Császár László

ISBN: 9789632454603

Várható megjelenés: 
2015. december 

Eredeti ár: 2 990,- Ft

MFKata: ★★★★✮

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele!  Vedd meg!

Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte 
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!

Véleményem


Ahogyan a Borító leleplezésnél is jeleztem, hogy már a borító és a tetovált rocksztár megvett magának. Kell ennél több egy jó new adult regénybe? Nem bizony…

Aki szereti a Rubin pöttyös könyveket, annak a könyv nem fog egyáltalán csalódást okozni. A szokásokhoz híven ez egy igazi erotikus-romantikus fiatal felnőttekről szóló olvasmány, ami nem bővelkedik kalandokban és fordulatokban. De ez ebben az esetben ez nem hátrány. Egy rendkívül szórakoztató és forró erotikában gazdag történet. Igaz, hogy csöppet meseszerű, de egy ilyen történetről álmodozunk  16 éves korunkban a kedvence együttesünk gitárosát nézve a TV-ben. Vagyis most már a Youtube-n,.

David Ferris pont az a típus, akiért úton-útfélen olvadoznak a lányok és a nők, mert  borzasztóan szexi borostával, jó sok tetoválással és emellett ráadásul nagyon tehetséges rockzenész.. Tényleg tökéletes hárem-alapanyag, bár még egy kis akcentust elviseltem volna :P
Evelyn egy countrykedvelő, főiskolás, teljesen hétköznapi lány. Mint bármelyikünk. De ő az egyik reggel egy híres rocksztár feleségeként ébred. Ráadásul semmire sem emlékszik, mert annyira „jól sikerült” megünnepelnie a születésnapját. De a hab a tortán a tetoválása volt. Hatalmasat kacagtam rajta, bár a való életben mindenkit óva intek az ilyen hirtelen cselekedetektől.

Ettől függetlenül Evelynt könnyű megkedvelni, mert nem az a tipikus bombázó, hanem gátlásokkal rendelkezik, de egészséges keretek közt. Egyáltalán nem egy üres fejű fruska, hosszú távú terveket sző a jövőjéről, amit most ez a házasság enyhén elforgat. De ezt is képes értelmes felnőttként kezelni és mindenből a legjobbat szeretné kihozni, ami igazán becsülendő. És nincsenek felesleges hisztik, ha hibázik, azt is próbálja rendbe hozni és nem kesereg rajtuk hosszú napokat.

David és Ev kapcsolata nagyon gyors tempóban halad, vad és szenvedélyes. Felnőtt tartalommal ellátott minket az írónő bőséggel. Sokáig gondolkoztam, hogy mi lehet a kapcsolatuk mozgatórúgója, mert az elsőre is egyértelmű, hogy a kémia elemi erőkkel működik kettejük közt, de a valóságban ez bizony kevés lenne egy jól működő kapcsolathoz, pláne egy házassághoz. Aztán a könyv végére megkapom a választ és a legszebb ez: kiegészítik egymást. További információért kéretik a könyvet elolvasni ;-)

Egy szó mint száz, ez egy igazán szórakoztató lezárt történet. Ami azt jelenti, hogy a sorozat a Stage Dive további tagjainak történetével folytatódik. Mi több, a kedvenc dobosom Mal könyve lesz a következő. A srác közvetlenségével és az Evelynhez való barátságos hozzáállásával azonnal megkedveltette magát. Alig várom, hogy olvashassam az ő sztoriját.

Kinek ajánlom? Azoknak, akik nem rettennek meg a tetovált rosszfiúktól, legalábbis, akik első látásra annak néznek ki, de természetesen a szívszerelmükért a tűzbe mennének. Hasonló típusú karaktert ismerhettetek meg Rachel Van Dyken: Egyetlen méreg című könyvében, sőt megemlíteném a Maddox nevet is. De ha tetszenek olyan rocksztáros történetek, mint az Abbi Glines Te vagy nekem a tűz vagy az Örökké a csajom, akkor ezt is tessék kívánságlistára tenni.
Rendeld meg a puhakötéses könyvet az ikonra kattintva>>  Vedd meg!

Pizza

A pizza az egyetlen dolog, amiről teljesen biztosra tudom, hogy szereted. És itt beleegyeztek, hogy rátesznek a tetejére minden átkozott zöldséget, aminek a neve csak eszembe jutott, úgyhogy remélem ízleni fog.
Bár az én nem vagyok oda a "minden-átkozott-zöldséges" pizzáért, de gondoltam, hogy megosztom veletek az én alapreceptem, ami alapján már egyszerű elkészíteni Ev kedvenc pizzáját!

Pizzalap
Hozzávalók
  • 500 g liszt (az eredeti recept szerint BL80as liszt)
  • 1 ek durva szemű tengeri só 
  • 300 ml langyos víz 
  • 1 tk cukor 
  • 1 tasak (7 g) szárított élesztő 
  • 3 ek olívaolaj
Elkészítés
Három gyerek mellett a gyorsaság híve vagyok... így mindent bedobálok a kenyérsütőbe és fél óra kelesztés után kiveszem. Olajozott tepsibe teszem. Pizzaszósz, sajt feltét. 200 fokon 10-15 perc alatt megsütjük.

Pizzaszósz
Hozzávalók
  • paradicsompüré
  • fokhagyma
  • oregánó
  • bazsalikom
  • bors
Elkészítés
Ezt is én készítem, mert egy régi olasz baráttól megtudtuk, hogy az egyszerűség a titka a legjobb pizzáknak. És tényleg! Paradicsompürét vegyünk (hámozott paradicsom is jó, de azt aprítani kell és magos marad) és tegyük fel melegíteni. A fűszereket ízlés szerint beletesszük és összeforraljuk. 

A recept MFKata Konyha blogról származik.

Játsszunk!



A helyes megfejtést beküldők között a Könyvmolyképző Kiadó felajánlásának köszönhetően 3 példányt sorsolunk ki a kötetből. 
9 állomás, 9 szó, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak a könyvhöz és a végén csak EGY helyes megfejtést várunk majd tőletek, egy kilenc betűből álló megfejtést. Minden állomáson kaptok segítséget a soron következő szóhoz, hogy a végén kirakhassátok azt az egyet, amit majd be kell írni a rafflecopter megfelelő helyére. Azokból a betűkből kell kirakni a helyes megfejtést, amit a rózsaszín mezők helyén találtok majd. Minden kitalált szóval közelebb kerültök a megfejtéshez. Jó játékot!
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

5. Főhős keresztneve


Blogturné


12. 03. Kristina blogja
12. 05. Angelika blogja
12. 07. Media Addict
12. 09. Deszy könyvajánlója
12. 11. MFKata gondolatai
12. 13. Zakkant olvas
12. 15. Insane Life
12. 17. Dreamworld
12. 19. CBooks


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum