MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2016. október 29., szombat

Bizonyos könyvekről már akkor tudod, hogy el kell olvasnod, amikor az első hír felröppen a magyar megjelenésről. Brittainy C. Cherry könyvének híre hatalmas örömteli visszhangot keltett a magyar olvasók körében, ezért nem volt nehéz engem is meggyőzni, hogy elolvassam


Szerző: Brittainy C. Cherry

Kiadói sorozat: Insomnia

Sorozat: Az vagy nekem #1

Besorolás: gyász, romantikus

Oldalak száma: 462

ISBN: 9789634330684

Fordította: H. Prikler Renáta

Megjelenés: 2016. szeptember 14.

Eredeti ár:
3 599,- Ft

MFKata: ★★★★★ (kedvenc)

Moly Goodreads  Libri Kiadó  Blogturné Klub  Olvass bele! Rendeld meg!

Óva intettek Tristan Cole-tól. Azt mondták, kegyetlen, jéghideg, durva. Elítélték a múltja miatt. Ha csak ránéztek, egy szörnyeteget láttak, akinek bűnhődnie kell. Én tehetetlennek és dühösnek láttam, mert bennem is hasonló erők dolgoztak. Üresek voltunk. A múlt sebei a földre húztak minket, pedig mi lebegni szerettünk volna. Ő mennydörgés volt, én villámfény – soha nem volt még ilyen tökéletes vihar. Tristan csókja haragos volt, és szomorú. Bocsánatkérő és gyötrelmes. Nyers és valódi. Mint az enyém.
Lizzie és Tristan torokszorító szerelmi története éppúgy szól veszteségről és újrakezdésről, mint a bennünk rejlő démonok legyőzéséről. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!

Véleményem

Úgy érzem, hogy hatalmas köszönettel tartozom Angelikának azért, hogy nem hagyta, hogy ne rendeljem meg a könyvet :D
Ez a könyv egyszerűen zseniális! Képtelenség megválni a történettől. Egyszerűen tudnom kellett, hogy minden rendben lesz a szerepelőkkel vége és bizony hajnal kettőkor, az epilógus elolvasása után csuktam be a könyvet.

Kellemes meglepetés volt, hogy a borítón szereplő fiatal srácból kiindulva egy new adult történetet vártam és ez bizony nem az, hisz szereplőink már felnőttek és bizony már a családalapításon is túl vannak.

Ez volt a második meglepetés. Tristannak és Lizzienek is van gyermeke. Mostanában nem igazán olvastam olyan könyvet, ahol a főszereplőnek már van gyermeke és ez most jól esett. Anyukaként igazán átéreztem Lizzie a fájdalmát és a kétségeit, amikor Emmával magukra maradnak. Amikor a saját fájdalmad el kell nyomnod, a gyermeked életében, mert az ő érzései fontosabbak. És bármit történt vagy történik az életében, az első és legfontosabb a gyerek. 

Emma pedig egy igazi kis tündér. Az ő kis 5 éves buksijával annyira okosan kezeli a gyászt, hogy az valami hihetetlen. A tollaktól még most is ráz a hideg. Gyönyörű és megható. 
Nincs annál nagyobb öröm, mint amikor egy szülő nevetni hallja a gyermekét.
És ha a gyermekedet valaki képes megnevettetni, boldoggá tenni, akkor annak már nyert ügye van. Tristan az én szívemet is ezzel nyerte meg. Amikor azzal az apró meglepetésével örömet okozott Emmának. 
A könyves tetoválásai a ráadás! Ugyanis a fickónak a kedvenc könyveiről vannak tetoválásai… nekem is kellenek!
Ő volt a mennydörgés, én a villám, és már csak pillanatok választottak el bennünket attól, hogy kitörjön a tökéletes vihar.
Nem gondoltam volna, hogy az ilyen „favágó” típus elrabolhatja a szívem, még úgy gondolom, hogy tárt karokkal fogadom a Hárememben.
– A legnehezebb a szeretett személy elvesztésében az, hogy az ember egy időre önmagát is elveszíti.
A konkrét történetről igyekszem nem elárulni semmit, de az nem titok, hogy a könyv a gyászról szól és arról, hogyan találnak újra önmagukra a szereplőink, és miközben feldolgozzák a szeretteik elvesztése okozta fájdalmat. Egymást segítve,karöltve és önmagukat keresve szinte észrevétlenül egymásra is rátalálnák. 
Mert a szerelem nem mindig első pillantásra történik. A szerelem maga a varázslat, ami egy apró parázsból fakad, de attól még ugyanúgy izzik és

Ezt az egészet pedig az írónő nagyszerű stílusa teszi csodálatos egésszé. 
Képes megnevettetni és akad rész is, ahol a szívedig hatolnak a szavai és ember legyen a talpán, aki kibírja sírás nélkül. Rendkívül sok érzelmet pendít meg a szerelemről, barátságról, szülő-gyermek kapcsolatról. 

Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy két héttel a könyv olvasása után is ráz a hideg, a szememet facsarják a könyvet, ahogy ezeket a sorokat írom. Alig várom, hogy olvassam a folytatást!

Akik szerették a Lélekvesztőket, de szinte mindenkinek meleg szívvel a könyvet!
Minden pillanatban. Minden percben. Minden órában. Mindennap.




Megtetszett?
Rendeld meg az ikonra kattintva>> Megveszem!

Idézet-gyűjtemény


A fél könyvet ki tudnám idézni, mert annyira imádtam, de íme egy kis ízelítő..
Ostoba emlékek... Észrevétlenül lopakodnak elő, hogy aztán jól gyomorszájon vágják az embert.
 ... a köztünk lévő szakadékon át kinyújtottuk a kezünket egymás felé. Aki magányos, az másokban is felismeri a magányt.
 A szeretteink nélküli létben az volt a legnehezebb, hogy néha elveszítettük a lábunk alól a talajt, és sohasem tudhattuk, hogy mikor ér véget ez a súlytalanságban is fájdalmas lebegés.
 Mutasd meg nekem azt a részedet, amit eltemetve hordasz magadban. Mutasd meg, hol fáj a legjobban. Látni akarom a lelkedet.
 ... az összetört szív nem is nagy ár az átélt szerelemért. 
A varázslat nem nem bennünk rejlik, hanem a pillanatokban. Az apró érintésekben, a gyengéd mosolyokban, a közös nevetésekben. Drága fiam, a varázslat nem más, mint maga a szerelem.
Nem értettem, miként lehetséges, hogy két összetört ember ilyen mértani pontossággal találjon rá a másik szívének szétzúzott szilánkjaira.

Ahhoz, hogy az ember erősnek érezhesse magát, előbb meg kell tapasztalnia a gyengeséget.
Aki magányos, az másokban is felismeri a magányt.

Nem tudom, miért nem látod be, te tökfej, hogy a Bosszúállók között a Vasember a legjobb arc

 Nem kell örökké jól lenned. Semmi baj sincs azzal, ha valaki rosszul érzi magát, mert fájdalma van. És az sem baj, ha elveszettnek érzed magad, mintha sötétben tapogatóznál, és tudod, miért? Mert a rossz napok miatt lesznek a jobbak még jobbak.


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum