MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2016. október 3., hétfő
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából itthon is dübörög tovább a Stage Dive és októberben a magyar olvasók is megismerhetik az együttes fenegyerekének, vagyis az énekes, Jimmy Ferris történetét.
Az együttes rajongásából a Blogturné Klub sem maradt ki, ezért most 8 állomáson keresztük követhetitek a könyvhöz kapcsolódó blogturnét, ahol megismerhetitek a bloggerek véleményét, illetve a jól megszokott nyereményjátékunkon megnyerhetitek a három példány egyikét a kiadó felajánlásában.



Szerző: Kylie Scott

Kiadói sorozat: 
Rubin pöttyös

SorozatStage Dive 3.


Oldalak száma: 440

ISBN: 9789633996874

Fordító: Császár László

Megjelenés: 2016. október 11.

Eredeti ár: 
3 299,-Ft

MFKata: ★★★★★

Moly Goodreads   Blogturné Klub  Olvass bele! Rendeld meg!

Megszelídítheti a szerelem a rock n’ roll leghírhedtebb fenegyerekét? 
A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen. 
Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, ami az életében valaha történt. Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?

Véleményem

Most postírás közben, keresgetve a megjelölt idézeteket is potyognak a könnyeim… ezt nem lehet elmagyarázni, mert vagy van humora egy könyvnek vagy nincs. Ennek durva jó humora van!

Az elmúlt időszakban kifejezetten jól esnek a könnyed, szórakoztató történetek és lehet pont ezért érzem úgy, hogy a Stage Dive sorozat felfelé ívelő tendenciát mutat. Minél több szereplőt ismerek meg, annál inkább a rajongójukká válok, mert minden újabb résznél azt érzem, hogy jobban

Amikor az előző részekben megismerhettük a basszusgitárost, David Ferrist és az aranykezű dobost, Mal Ericsont, akkor már találkozhattunk a morgós és a káros szenvedélyektől nem mentes énekessel is Jimmy Ferris-szel. 
Újabb bizonyíték arra, hogy nem okos dolog alaptalan következtetéseke levonni az emberekről.
Bizony ám! Pedig voltak ellenérzéseim, hisz amit eddig tudtunk az énekesről, az bizony nem volt túl szimpatikus. Szexisten kinézet ide vagy oda, képtelen voltam felfogni, hogy miért akarhatja valaki annyira tönkretenni magát, hogy még egy ilyen összetartó banda sem képes igazán megálljt parancsolni neki.
Mindegy, mennyire hűvös volt a tekintete, mert legbelül cseppet sem volt olyan rideg, amilyennek mutatni szerette volna magát.
Amit eddig Jimmyből láttunk, hallottunk és feltételeztünk, azt mind felejtsétek el! Ha nem is értem meg 100 százalékosan őt és a döntéseit, de ő az igazi példa arra, hogy a javulni és gyógyulni akarás mire képes, ha az ember igazán akarja. A szerelemről nem is beszélve!

Lenat sem a legjobb oldaláról ismertük meg anno, hisz elég morcinak és magának valónak tűnt. Viszont most jobban megismerve az egyik legjobb fej csaj a bandából. Vagy az is lehet, hogy „hazajátszom” és ő az a csaj, akiről már az első oldalakon magamra ismertem.
… ő imádott kocogni énem imádtam a pitét.
Szereti a hasát, de a futást kevésbé, szemüveges, ami-a-szívén-az-a-száján és ehhez még fergeteges humorral és talpraesettséggel van megáldva. És ha a szeretteiről van szó (vagy Jimmyről) bizony egy igazi anyatigrissé válik. Elfogultság nélkül állítom, hogy a szívembe zártam. Jimmyvel együtt.
… és megfelelően morgós voltam, úgy gondoltam, hogy akár kereshetnék magamnak egy kis csokit. Ne is akard megérteni ezt a logikai hurkot. Alváshiányban szenvedő agyamnak teljesen megfelelt a következtetés és több nem is kellett.
Logikai hurok a szerelmük terén is akad, mert az sem mindennapi, hisz ők hátulról indulnak ennek is neki, vagyis megpróbálnak egymásból kiszeretni. És bizony nemcsak Lena próbálja a tervet teljesíteni, hanem tudtán kívül Jimmy is. Annyira cuki, ahogy nem kapcsol, hogy bizony ő már fülig szerelmes. Mi több, nemcsak Lenanak kéne vagy nem kellene megfogadnia a tanácsait, hanem saját magának is!
… tényleg csak rajtad áll, hogy a kezedbe veszed-e az irányítást, és harolsz-e ellen.
Az írónő stílusa, illetve humora mindent felülmúl. Komolyan mondom, hogy könnyesre röhögtem

Ha azt hiszed, hogy megszeretted a Stage Dive-ot David és Eve tűzes szerelme miatt vagy Mal és Anne cica-egér játéka miatt, akkor még nem olvastad a Lead-et, mely elsöpri minden eddig kiváltott imádatodat és újjal tölti fel azt. Számomra csak egy kérdés maradt: Mi lesz még itt a negyedik részben a Deepben??? Ami várhatóan 2017-ben jelenik meg.
szerettem, mint az előzőt!

Már nem is tudom, hogy melyik sorozat volt az, amelyik ennyire levett a lábamról. Apró hibái ellenére is csak arra tudok gondolni, hogy mindegyik rész kikapcsolt, szórakoztatott, nagyokat nevettem és kivétel nélkül minden szereplője főleg a pasik a szívemhez nőttek. Egy biztos, hogy ezentúl a hárememben csak és kizárólag Stage Dive szólhat!
Úgy éreztem, hazaértem.
És ha a fenti idézetből még nem lenne elég, akkor még találtok lejjebb párat! 

Olvass bele az ikonra kattintva>>  Olvass bele!
Rendeld meg a könyvet az ikonra kattintva>> Rendeld meg!


Idézet-gyűjtemény

Mert ki mondta neked, hogy a szív okos, vagy hogy irányítani lehet?
Kultúrember reggeli előtt nem öl.
Nem befolyásolhatod az emberek gondolkodását, Lena! Általában a legrosszabbat akarják gondolni, és meg is teszik. Nem vagyok hajlandó arra pazarolni az energiáimat, hogy mindig mindenkit boldoggá tegyek. Éppen elég nagy meló a saját szarjaimat rendben tartani.
Néha megesik, hogy az értelmetlen dolgok az igaziak. Ez az élet nagy misztériuma.
Képes lehet egyáltalán olyasvalakibe beleesni az ember, akit többnyire ki sem állhat?
Ha az ember csak egy kis meghittségre vágyik, a legjobb, ami történhet vele, ha valaki megfogja a kezét.
Jimmy Ferris, mint törvénytelen, veszélyes, és nagyon is függőséget okozó drog
A cickó nagyon klassz figyelemelterelő.


Játsszunk!



Aki velünk tartott a Stage Dive második részének blogturnéján, annak már ismerős lesz a játék!
Abban a játékban a híres dobosokat kerestünk, hasonlóan a Play főszereplőjéhez Malhoz. 
Jelen esetben pedig Jimmy Ferrishez hasonlóan rockegyüttesek énekesét keressük a megadott képek alapján.
Az énekes nevét a rafflecopter megfelelő sorába kell beírnotok és helyes megfejtők közt három példány kerül sorsolásra a Lead c. könyvből.
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum