MFKata

• 3 kisfiú anyukája • műkörömépítő • blogger • twimom • moly • sorozatfüggő • hobbicukrász •

Kapcsolat

 Moly.hu    Goodreads    Facebook
 Snitt    Pinterest   
   

Mérföldkövek

Legnagyobb napi letöltés 2014. május 26 > 1328
Legnagyobb havi letöltés 2015. április > 11 246
Legtöbbet látogatott post 2016-ban > 2915

0>> 2012. január 13.
1 000>> 2012. június
10 000>> 2013. április
50 000>> 2013. december
75 000>> 2014. május
100 000>> 2014. augusztus
200 000>> 2015. szeptember

Rendszeres olvasók

Látogatók

Ti ezt olvassátok tőlem

2017. március 29., szerda


A nagysikerű és felejthetetlen Lebegés után Brittainy C. Cherry írónő újabb történettel jelentkezett. A Libri Kiadó Insomnia Könyvek sorozatában most Logant és Alyssa sorsfordító találkozását és kapcsolatát ismerhetjük meg. A Tűzeső a Blogturné Klub 9 bloggerét is felperzselte, és bejegyzéseikben elmesélik, hogy mitől is volt annyira különleges ez a felemelő szerelmi történet. 

Tarts velünk a turnén, ahol neked is esélyed van megnyerni a Libri Kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét. Hagyd, hogy téged is magával ragadjanak az érzelmek, induljon a Tűzeső turné!


Kiadói sorozat: Insomnia

Sorozat: Az vagy nekem #2


Oldalak száma: 436

ISBN: 9789633108888

Fordította: H. Prikler Renáta

Megjelenés: 2017. március 13.

Eredeti ár: 
3 599,- Ft

MFKata: ★★★★

Moly Goodreads  Libri Kiadó  Blogturné Klub  Olvass bele! Rendeld meg!
Lángolt a lelke, és megperzselt mindenkit, aki túl közel került hozzá.
Volt egyszer egy fiú, Logan. Szerettem, pedig mindenben az ellentétem volt. Én táncoltam, ő mozdulatlanul állt. Ő mindig csendben volt, nekem szünet nélkül járt a szám. Neki meg kellett harcolnia minden egyes mosolyért, én azt sem tudtam, mi fán terem a komorság. És amikor megláttam a benne lakozó tüzet, már nem tudtam elfordulni tőle
A hamuból új életre keltek, majd megint hamuvá égtek.
Úgy tűnt, nem illünk egymáshoz, mégis együtt voltunk az igaziak. Aztán egy elsietett döntés nyomán elveszítettem. Ez a döntés megváltoztatta az életünket. De néhány levegővétel, néhány elsuttogott hang, néhány pillanat erejéig ő is szeretett engem, szívből, igazán.
Logan és Alyssa története egy elátkozott szerelem torokszorító leírása. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!

Véleményem


A tavalyi év legnagyobb kedvence lett Brittainy C. Cherry Lebegés című könyve. Nem is volt kérdés, hogy szeretném- e olvasni a folytatást, hisz tűkön ülve vártam! 

A fentiekből kiindulva viszont úgy tűnik, hogy elég magasra tehettem a lécet, mert a Tűzeső sajnos nem lett kedvenc, de azt egy szóval sem mondanám, hogy nem volt megrázó és egyben szórakoztató, izgalmas, szívfacsaró és rendkívül romantikus. 

De nézzük csak sorban!

Megrázó
Logan és Alyssa szülei is kemény lelki terrorban tartották a gyermekeiket, de ami mégis nagyon megrázott az Logan édesanyja és nemzője nem vagyok hajlandó apának nevezni az ilyen férget, Mert a bántalmazás nem merült ki a verésben és a megalázásban, még drogoztatták is a gyereket... a szívem szakadt meg és nem tudom megérteni, hogy miért nem volt bárki, aki segített volna neki!? És később sem? A hideg ráz ettől a sanyarú gyerekkortól 😨
No de Alyssa anyja sem különb az irányításmániájával, illetve az apja sem az egoizmusával. 
Szegény gyerekeknek kijutott a „ jóból”. 

Szórakoztató
Nem is csodálkozom, hogy a fentiekből kiindulva a fiatalok előbb- utóbb egymásra találtak. Szinte sorsszerű. Annyir jól kiegészítették egymást, segítették egymást a mélypontokon, egyszerűen szerelembe is kellett esniük. Az ilyen barátságból kialakult szerelemnek valamilyen különleges varázsa van, sokkal elmélyületebb és tartósabb.
Felnőttként is képesek egymást és engem is megnevettetni. A karaoke-t imádtam, zseniális ötlet volt!
Az egyetlen szívfájdalmam az az eper/málna fordítási baki. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy szép nagy epret, hogyan lehet az oreoba belerakni… ellenben a málnával egyértelmű. Egyértelmű, hogy ki fogom próbálni! 😜

Izgalmas
A cselekmény folyamatosan mozgásban tartja a szereplőket. Bár nincsenek sárkányok és krimibe illő nyomozás mégis egy pillanatra sem hagyott nyugtot nekem. nem véletlen, hogy szinte együltő helyemben olvastam végig a könyvet. Valamiért mindig volt aggódni vagy izgulni, egyszerűen nem lehet letenni!

Szívfacsaró
Mert ugye az élet nem mindig habos és a főszereplőink gyermekkorán túl, az írónő tényleg nem 

kíméli őket. Amint egy picit fellélegeznénk, hogy most már boldogság van, máris egy másik borzalmas dologba csöppenünk bele. Ahogyan sajnos a való életben is. Egyik csapás a másik után. Fájdalom, szomorúság, keserűség és a betegségekről nem is beszélve. Rendkívül nehéz időszakokon mennek keresztül, ami egyesével is eléggé megviseli az embert, nemhogy így, egymás után.

Romantikus
Ha nem is voltam mindennel megelégedve, akkor is az írónő stlusával és a romantikával nem lehet bajom. Imádom a családi kötelékes szálat, azt hogy a küzdés a szerelem elnyeri a boldogságot, illetve a könyv apró bölcsességeivel sem tudok betelni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Lebegéshez hasonló olvasás előtti és utáni képem! Millió és egy idézetet tudnék nektek kiemelni, de most csak az egyik kedvencem mutatom meg!

Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyasmivel töltsük, ami nem boldogít. 

Bár a könyvben akad fordítási baki is sajnos, illetve elmaradt számomra a Lebegéshez hasonló katartikus élmény is, mégis meleg szívvel ajánlom a romantika kedvelőinek. Hisz a könyv megtanít arra, hogy bármennyire is kemény az élet, bármilyen nehezítést is kapunk az évek során- nem szabad feladni és küzdeni kell és a boldogsághoz nem kell kacsalábon forgó palota, elég ha az ember szeret és szeretve van!



Megtetszett?
Rendeld meg az ikonra kattintva>> Megveszem!

Dalok a könyvből






Játsszunk!

A Tűzeső történet főszereplői ( Alyssa és Logan) barátokból válnak szerelmesekké, ám ez nem mindig egyszerű és könnyű út. Néha nagyon rögös is lehet, de közben nagyon csodás, és felemelő dolog és ez a helyzet nagyon sok írót megihletett már. A Blogturné Klub 9 bloggerénél találtok 1-1 leírást, amiből nektek kell rájönnötök, hogy melyik könyvre gondoltunk. A feladatod annyi lesz, hogy beírd a rafflecopter dobozba a könyv címét és szerzőjét. Ha helyesen válaszolsz minden blognál, akkor neked is esélyed van megnyerni a turné végén a 3 könyv egyikét!
Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.
Rosie és Alex már gyerek koruktól kezdve barátok, és minden elmondanak egymásnak ám egy nap elválnak útjaik, de a barátságuk nem szakad meg, csak elmélyül. Levelek helyett cseten és smsben tudatják a másikkal, hogy mi történik az életükkel, és mit éreznek - talán egymás iránt is…. A volt ír kormányfő lánya által írt történet címében helyet kap egy csodás égi jelenség is. Melyik könyvre gondoltunk?


Blogturné


03.27. - Angelika blogja
03.29. - MFKata gondolatai
03.31. - Kristina blogja
04.02. - Zakkant olvas
04.04. - Könyvvilág
04.08. - Insane Life
04.10. - Cbooks
04.12. - Dreamworld


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed!

Ha a blogról elviszel valamit,
kérlek jelöld meg az oldalam forrásként!

Facebook

Értékelés

★ ★ ★ ★ ★
Tökéletes.
Többször is újraolvasnám!
★ ★ ★ ★
Nagyon kellemes.
Lehet, hogy elolvasom még egyszer.
★ ★ ★
Jó, de nem ájultam el tőle.
Nem valószínű, hogy újraolvasom.
★ ★
Nem rossz, de nem is jó.
Nem szeretném újraolvasni.
Borzalmas.
Időpocsékolás.

Keress rá...

Blogarchívum